Fogás: ital, Alkalom: farsang, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A szedret állandó keverés mellett főzzük össze a cukorral és a fűszerekkel.
Ha kihűlt öntsük fel a ginnel és hagyjuk állni 1-2 napig.
2 nap után szűrjük át tiszta palackokba.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Átszűrés után is hagyjuk még egy kicsit állni.
Nagyon finom kis ital!
|
|
|
|
0 komment
|
9 ember kedveli
|
cila1
2012.02.06 15:47
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
       
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szedret állandó, kicsit állni, fűszerekkel, Szederlikőr, borókabogyó, palackokba, cukorral, Átszűrés, mellett, keverés, állandó, szedret, hagyjuk, szűrjük, hagyjuk, kicsit, Nagyon, tiszta, ginnel, öntsük, kihűlt, citrom, főzzük, szeder, fahéj, össze, állni, napig, szeder, cukor, fahéj, citrom héja, borókabogyó,
|
|
|
|
|