Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A szalonnát kockákra vágom, majd egy serpenyőben kiolvasztom a zsírját.
Ezalatt a hagymát apróra vágom és üvegesre pírítom a szalonna zsíron.
A pulykahúst felkockázom és a hagymához adom. Átpírítom és megszórom ételízesítővel.Lassú közepes lángon pírítom, míg elfövi a levét.
Hozzáadom a paradicsom konzervet és a lemosott fehérbabot. Hozzáadom a karikára vágott füstölt kolbászt is.
Felforralom majd leveszem a lángot. Készre főzöm kb. 15 perc alatt, ezalatt a szósz is besűrűsödik egy kicsit.
Ha kész, megszórom apróra vágott petrezselyemzölddel.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Friss fehér kenyeret adok mellé.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bnejudit
2014.07.23 17:46
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szalonnát kockákra, serpenyőben kiolvasztom, hagymát apróra, szalonna zsíron, pulykahúst felkockázom, hagymához adom, paradicsom konzervet, lemosott fehérbabot, karikára vágott, petrezselyemzöld, ételízesítővel, paradicsommal, Pulykahúsos, felkockázom, Felforralom, serpenyőben, kiolvasztom, besűrűsödik, ételízesítő, pulykahúst, paradicsom, paradicsom, fehérbabot, pulykacomb, egytálétel, megszórom, szalonnát, hagymához, konzervet, megszórom, Hozzáadom, Hozzáadom, Átpírítom, szalonna, fehérbab, pulykacomb filé, füstölt szalonna, evőkanál ételízesítő, paradicsom konzerv, fehérbab konzerv, paprikás füstölt kolbász, csokor petrezselyemzöld,
|
|
|
|
|