Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Két liter vízbe megtisztított,megmosott egrest teszünk.Csipet sóval és 4 evőkanál cukorral felforraljuk.Ízesítésnek finomra vágott kaprot teszünk bele.Mikor megfőtt ,behabarjuk.majd összeturmixoljuk.A cukor mennyisége függ a kapor érettségétől.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A kaporízesítés kissé bizarrnak tűnik,de ha egyszer kipróbálják,mindig így fogják csinálni.A habarást én a hozzáillő ízesítésű pudingporral készítem minden gyümölcslevesnél a liszt helyett.Finomabb,aromásabb .
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.08.11 09:23
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
cukor mennyisége, kapor érettségétől, kaporízesítés kissé, hozzáillő ízesítésű, liszt helyett, gyümölcslevesnél, összeturmixoljuk, megtisztított, kaporízesítés, felforraljuk, pudingporral, érettségétől, kipróbálják, Ízesítésnek, behabarjuk, mennyisége, pudingpor, bizarrnak, ízesítésű, keményítő, megmosott, hozzáillő, aromásabb, cukorral, Finomabb, habarást, maroknyi, evőkanél, csinálni, evőkanál, evőkanál, maroknyi egres, csipet, púpos evőkanél cukor, evőkanál friss vágott kapor, pohár tejföl,
|
|
|
|
|