Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hozzávalókat könnyen nyújtható tésztává gyúrjuk, és egy órára hűtőbe tesszük.
2/3-1/3 arányban kettéosztjuk, a nagyobbik részt kinyújtjuk, és tepsibe tesszük. Megkenjük savanykás baracklekvárral. A maradék tésztából vékony rácsokat gyúrunk, és tetszés szerint a lekvárra helyezzük.
Megsütjük, és a tetejét porcukorral megszórjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
sütési hőfok: 180°C
sütési mód: hőlégkeveréses
költség: 600 Ft
költség egy főre: 150 Ft
elkészítettem: 6 alkalommal
|
|
|
|
1 komment
|
4 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.07 08:36
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
herbert-fam |
2012.04.11. 09:31 (#1) |
|
 |
Én is sütöttem már hasonlót,csak a lekvárt megszórtam darált dióval.
Finom,omlós,napokig eláll. |
| |
|
|
|
hozzávalókat könnyen, órára hűtőbe, nagyobbik részt, maradék tésztából, lekvárra helyezzük, tetejét porcukorral, baracklekvárral, hőlégkeveréses, elkészítettem, kettéosztjuk, baracklekvár, hozzávalókat, tojássárgája, porcukorral, kinyújtjuk, megszórjuk, alkalommal, tésztából, savanykás, nyújtható, Megsütjük, nagyobbik, Megkenjük, helyezzük, lekváros, rácsokat, tésztává, arányban, lekvárra, tepsibe, szerint, költség, liszt, sütőpor, tojássárgája, cukor, tejföl, baracklekvár,
|
|
|
|
|