Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tisztított céklát héjastól, sózott vízben puhára főzzük, majd a héját leszedjük és felszeleteljük. Az elkészített salátalével összekeverjük, és legalább 1 napig állni hagyjuk.
A fürjtojásokat enyhén sós vízben - a forrástól számítva - 3-4 perc alatt keményre főzzük, és hideg vízben lehűtjük. Tálalás előtt adjuk hozzá a szeletelt uborkát, megszórjuk a hagymakarikákkal, díszítjük a tojással.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Szinte minden húsétel mellé kínálhatjuk,magas vitamintartalma miatt télen kifejezetten előnyös.
|
|
|
|
0 komment
|
9 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.20 08:10
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tisztított céklát, héját leszedjük, elkészített salátalével, fürjtojásokat enyhén, forrástól számítva, szeletelt uborkát, hagymakarikákkal, vitamintartalma, felszeleteljük, összekeverjük, fürjtojásokat, kifejezetten, Céklasaláta, kínálhatjuk, salátalével, díszítéshez, elkészített, megszórjuk, lilahagyma, póréhagyma, tisztított, díszítjük, fürjtojás, szeletelt, leszedjük, forrástól, számítva, héjastól, lehűtjük, keményre, tojással, legalább, cékla, lilahagyma, póréhagyma, ecetes csemege uborka, torma, kömény, ecet, cukor, díszítéshez, néhány fürjtojás tyúk tojás,
|
|
|
|
|