Fogás: előétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 15 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A lazacfilét serpenyőben - először a bőrös felén - oldalanként süssük kb. fél-fél percig, közben szórjuk meg sóval, borssal, kristálycukorral. Kenjük be a mustárral, és 3-4 órára (vagy egy éjszakára) tegyük annyi olívaolajba, hogy ellepje. A megtisztított burgonyát daraboljuk fel, és annyi vízben tegyük fel főni, hogy éppen ellepje. Sózzuk meg, és amikor megfőtt turmixoljuk össze, majd a tejszín hozzáadásával készítsünk belőle híg öntetet. A citrom és a lime levével ízesítsük, majd a képen látható módon, a salátával tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat!
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
makaramiklos
2013.10.07 10:02
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
lazacfilét serpenyõ, megtisztított burgonyát, tejszín hozzáadásával, lime levével, képen látható, salátával tálaljuk, kristálycukorral, megtisztított, hozzáadásával, kristálycukor, olívaolajba, oldalanként, turmixoljuk, daraboljuk, készítsünk, lazacfilét, lazacfilé, salátamix, burgonyát, salátával, éjszakára, salátával, ízesítsük, mustárral, olívaolaj, öntettel, burgonya, étvágyat, marinált, tálaljuk, ellepje, szórjuk, lazacfilé, olívaolaj, burgonya, tejszín, lime citrom, evõkanál dijoni mustár, kristálycukor, õrölt bors, salátamix,
|
|
|
|
|