Fogás: egyéb, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A párolt káposztát előre el lehet és kell is készíteni, mivel hidegen fogom felhasználni.
A palacsinta tésztát alaposan kikeverem, közepesen sűrű tésztát kell kapni, a párolt káposztát belekeverem.
Minden egyes palacsintát megsütöm.
A töltelékhez a sonkát ledarálom és a vajjal, tejföllel összekeverem.
A palacsintát kiterítem és a sonkával megtöltöm majd feltekerem.
Tálaláskor apróra felvágott metélőhagymával fogom megszórni
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Egy tartalmasabb leves után nagyon jó ez a palacsinta.
Ha van maradék p. káposzta erre nagyon jó lesz.
Jó étvágyat hozzá !
|
|
|
|
0 komment
|
9 ember kedveli
|
ibolya58
2012.02.11 22:10
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
párolt káposztát, palacsinta tésztát, sonkát ledarálom, palacsintát kiterítem, sonkával megtöltöm, tartalmasabb leves, metélőhagymával, tartalmasabb, felhasználni, összekeverem, palacsintát, belekeverem, töltelékhez, palacsintát, palacsinta, Tálaláskor, feltekerem, palacsinta, palacsinta, káposztát, káposztát, készíteni, kikeverem, közepesen, tejföllel, Káposztás, ledarálom, megtöltöm, ásványviz, megszórni, felvágott, kiterítem, liszt, tojás, ásványviz, bors, párolt káposzta, olaj, töltelék, sonka, tejföl, pici bors,
|
|
|
|
|