Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A sütőt légkeverésen 200 fokra állítottam, hagytam melegedni. A gombát megtisztítottam, felszeleteltem. Felapróztam egy fél fej megtisztított hagymát, és kevés olajon üvegesre dinszteltem, majd hozzátettem a szeletelt gombát, kevés sóval és őrölt borssal meghintettem, és addig sütöttem, míg zsírjára sült. A besózott, kissé kivert sertés hosszú karaj szeleteket lisztbe forgatva elősütöttem, majd sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztattam. az elősütött húsra halmoztam laskagombából , majd a gombát betakargattam szendvics sonkával, és végül reszelt trappista sajttal. utána betettem a sütőbe, hogy szép pirosra süljenek.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat.
|
|
|
|
1 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.13 09:37
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
cuki65 |
2016.10.01. 19:04 (#1) |
|
 |
Igazából Óvári sajt kellene hozzá,azért Magyaróvári szelet. Nagyon finom
|
| |
|
|
|
sütőt légkeverésen, gombát megtisztítottam, szeletelt gombát, elősütött húsra, gombát betakargattam, megtisztítottam, felszeleteltem, sorakoztattam, csiperkegomba, megtisztított, betakargattam, laskagombából, laskagombával, légkeverésen, meghintettem, sütőpapírral, sertéshússal, Felapróztam, Magyaróvári, hozzátettem, hosszúkaraj, dinszteltem, elősütöttem, állítottam, szeleteket, elősütött, szeletelt, halmoztam, melegedni, szendvics, trappista, szelet sertés hosszúkaraj, csiperkegomba laska gomba, trappista sajt, kevés olaj, nagy hagyma, bors,
|
|
|
|
|