Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A szilvát megmosom, kimagozom, félbevágom. A szilvát tiszta, rummal kiöblített üvegekbe rétegezem és minden rétegre szórok, 1 evőkanál cukrot és egy kevés őrölt fahéjat. Az üveg tetejét, cukor zárja. Az üvegeket háromnegyedig felöntöm forró vízzel (mert majd a szilva is levet enged elvileg), majd forró vízben, egy lábasban, takaréklángon, 5 percig dunsztolom. A lábasban hagyom kihűlni, majd a kamrába teszem az üvegeket.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom!
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szabonori
2014.06.01 17:29
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szilvát megmosom, szilvát tiszta, kevés őrölt, üveg tetejét, üvegeket háromnegyedig, lábasban hagyom, kamrába teszem, takaréklángon, háromnegyedig, Szilvabefőtt, szegfűszeg, félbevágom, dunsztolom, kiöblített, rétegezem, kimagozom, üvegekbe, megmosom, evőkanál, felöntöm, üvegeket, lábasban, lábasban, üvegeket, kamrába, rétegre, fahéjat, elvileg, kihűlni, tetejét, szilvát, szilvát, csipet, szilva, cukor, csipet fahéj, csipet szegfűszeg,
|
|
|
|
|
Kalács
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|