Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A felsorolt hozzávalókat a mazsola és a dió kivételével egy tálba tesszük és robotgéppel alaposan összekeverjük.
Mikor a tészta egynemű ,beletesszük a mazsolát és egy marék durvára vágott diót.Jól kizsírozott vagy akár sütőpappírral kibélelt tepsibe öntjük, a tetejét megszórhatjuk a többi durvára vágott dióval.Sütési idő kb. fél óra.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Érdemes tűpróbát csinálni,így biztosak lehetünk benne hogy megsült! Használhatunk dió helyett mogyorót is és a barack lekvár helyett is tehetünk más lekvárt!
|
|
|
|
0 komment
|
15 ember kedveli
|
narancsvirag77
2012.01.01 21:01
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
felsorolt hozzávalókat, tálba tesszük, tészta egynemű, marék durvára, tetejét megszórhatjuk, többi durvára, barack lekvár, szódabikarbóna, megszórhatjuk, Használhatunk, sütőpappírral, összekeverjük, Lustaasszony, hozzávalókat, kizsírozott, beletesszük, robotgéppel, kivételével, felsorolt, kibélelt, mazsolát, alaposan, evőkanál, evőkanál, margarin, biztosak, lehetünk, mogyorót, csinálni, tűpróbát, tehetünk, evőkanál, evőkanál, púpos evőkanál liszt, csapott evőkanál cukor, tojás, Rama sütő margarin, szódabikarbóna, őrőlt fahéj, evőkanál barack lekvár lehet, evőkanál, mazsola, marék durvára vágott,
|
|
|
|
|