Belépés
Új recept írása | Receptjeim | Kedvenc receptjeim | Receptek
Grillezett padlizsán sült céklával recept Kedvelt receptek
Fogás: köret, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
Hozzávalók 4 főre
» 2-3 ek olívaolaj
» 1 csipet
» 2 db padlizsán
» 50 dkg cékla
Tetszik a recept. Berakom a kedvenc receptjeim közé!
Elkészítés:

A céklát sós vízben megfőzöm és felszeletelem. A padlizsánt felszeletelem és megsózom. A zöldségszeleteket felrakom a grillre és mindkét felüket, 3-4 percig sütöm. Tálaláskor, olívaolajjal meglocsolom.
Megjegyzés / tipp:

Sült húsok mellé kiváló köret.
0 komment 1 ember kedveli balabala63
2014.04.02 20:36
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet:
Kommentek Új komment
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét!
Címkék
padlizsánt felszeletelem, zöldségszeleteket felrakom, felszeletelem, felszeletelem, olívaolajjal, meglocsolom, Grillezett, Tálaláskor, padlizsánt, olívaolaj, padlizsán, padlizsán, megsózom, megfőzöm, céklával, felrakom, felüket, mindkét, grillre, csipet, kiváló, céklát, vízben, percig, mellé, húsok, sütöm, cékla, olívaolaj, csipet, padlizsán, cékla,
Kuglóf-ahogy én csinálom-
0 komment 21 ember kedveli
Császármorzsa
0 komment 9 ember kedveli
Tanyasi tyúkhúsleves házi csigatésztával
0 komment 23 ember kedveli
Hideg gyömölcskocsonya torta
0 komment 3 ember kedveli
Havas háztető
1 komment 8 ember kedveli
Tárkonyos tejfölös – mustáros csirke mazsolás rizzsel
0 komment 12 ember kedveli
Kiwis almalekvár
0 komment 1 ember kedveli
Zöldséges ragu bográcsban.
0 komment 6 ember kedveli
Szűzpecsenye-nyárson.
0 komment 4 ember kedveli
Töltött pulyka
0 komment 11 ember kedveli
Hajdúkáposzta
0 komment 3 ember kedveli
Medvehagymás pogácsa
1 komment 3 ember kedveli
Amerikai citromos szelet
1 komment 2 ember kedveli
Lecsós rakott hús
0 komment 4 ember kedveli
Tonhal kék lagúna módra (japán recept)
0 komment 1 ember kedveli
Sajtleves
1 komment 1 ember kedveli
Receptbázis - A legfinomabb házi receptek gyűjteménye
© 2024 TVN.HU Kft.