Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Egy liter forró vízben feloldok 2 db tyúkhúsleves kockát.
A krumplit megpucolom, felkockázom és a leveshez adom.
A gombát megmosom majd a leveshez adom a majoránnával együtt. Addig főzöm míg a krumpli megpuhul.
A leveshez öntöm a sört és a tejfölt és alaposan átfőzöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A levest apróra vágott snidlinggel megszórva tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
izabella69
2013.12.13 14:19
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
liter forró, krumplit megpucolom, leveshez adom, gombát megmosom, majoránnával együtt, krumpli megpuhul, leveshez öntöm, levest apróra, Tyúkhúsleves, tyúkhúsleves, metélőhagyma, majoránnával, felkockázom, snidlinggel, megpucolom, szegfűbors, rókagomba, Rókagomba, majoránna, megszórva, krémleves, krumplit, megmosom, alaposan, leveshez, megpuhul, feloldok, leveshez, leveshez, kiskanál, burgonya, átfőzöm, tejfölt, tálalom, friss rókagomba, burgonya, kiskanál majoránna, barna, csokor metélőhagyma, Tyúkhúsleves-kocka, szem szegfűbors, tejföl,
|
|
|
|
|