Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A babapiskótát reszelőn lereszeljük, majd a felengedett gesztenyepürével összegyúrjuk egy masszává.
Ehhez hozzáadjuk a többi hozzávalót is.
Kis golyókat formázunk belőle, közepébe tesszük a meggyet.
Miután elkészültek a golyók, porcukorral, esetleg csokiöntettel leöntjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok.
|
|
|
|
1 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.19 10:37
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
surild |
2016.04.28. 16:54 (#1) |
|
|
Ezt a receptet egyszerűbben is meg lehet csinálni, pl. nem kell a piskótát lereszelni, hanem a babapiskótára csepegtetni egy narancs levét, vagyis amennyit felvesz, hogy formázható legyen és úgy összegyúrni a masszával. Szerintem így egyszerűbb és tisztább. Narancshéjreszelék marad. Sőt kókuszreszelékbe v. kakaóporba is lehet hempergetni, ki mit szeret.
Remélem segítettem egy kicsit! Üdv. S. Ildikó |
| |
|
|
|
babapiskótát reszelőn, felengedett gesztenyepürével, többi hozzávalót, gesztenyepürével, gesztenyemassza, csokiöntettel, babapiskótát, összegyúrjuk, elkészültek, felengedett, babapiskóta, porcukorral, lereszeljük, narancsosan, hozzávalót, hozzáadjuk, formázunk, Gesztenye, vaníliás, reszelőn, közepébe, masszává, golyókat, porcukor, magozott, amennyit, étvágyat, leöntjük, narancs, gesztenyemassza, vaníliás cukor, porcukor, narancs reszelt héja, szem magozott meggy,
|
|
|
|
|