Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst lebőrözöm, kicsontozom, kockákra vágom. Az apróra vágott vöröshagymát olajon megpárolom, majd a húst rárakom. Ezután a kockákra vágott zöldségek, majd a borsó és a gomba következik. Felengedem húslével (kockából is készíthető), majd tejszín habarással besűrítem. Apróra vágott zöldpetrezselymet, finomra vágott tárkonyt (vagy szárított tárkonyt) adok hozzá, majd kevés tárkonyecetet, vagy citromlét, pici sót.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
izabella69
2014.01.26 12:54
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
húst lebőrözöm, apróra vágott, húst rárakom, kockákra vágott, gomba következik, tárkonyecetet, vöröshagymát, vöröshagyma, kicsontozom, megpárolom, készíthető, pulykaragu, következik, Felengedem, pulykacomb, habarással, besűrítem, zöldségek, Tárkonyos, szárított, citromlét, zöldborsó, lebőrözöm, kockából, húslével, kockákra, étvágyat, tárkonyt, tárkonyt, kockákra, zöldség, citrom, vöröshagyma, zöldborsó, gomba, zeller, tejszín, vegyes zöldség, pulykacomb, liszt, tejszín,
|
|
|
|
|