Belépés
Új recept írása | Receptjeim | Kedvenc receptjeim | Receptek
Bailey's recept I. Kedvelt receptek
Fogás: ital, Alkalom: karácsony, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
Hozzávalók 4 főre
» 2 dl tejszín
» 1 dl hideg kávé
» 1 csomag vaníliáscukor
» 1 púpos evőkanál porcukor
» 2 teáskanál kakaó nescquik
» pár csepp vanília aroma
» fél liter konyak vagy rum vagy whiskey
Tetszik a recept. Berakom a kedvenc receptjeim közé!
Elkészítés:

A hozzávalókat magas falu edénybe tesszük és kézi mixerrel habosra keverjük.
Üvegbe töltjük és lehűtjük a hűtőben 4-5 órán át.
Megjegyzés / tipp:

Whiskyvel egy kicsit erősebb,rummal és konyakkal lágyabb ízt kapunk...
0 komment 3 ember kedveli zorsha
2013.10.20 22:20
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet:
Kommentek Új komment
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét!
Címkék
kicsit erősebb, vaníliáscukor, hozzávalókat, Whiskyvel, konyakkal, teáskanál, porcukor, nescquik, evőkanál, keverjük, lehűtjük, mixerrel, whiskey, vanília, edénybe, hűtőben, töltjük, lágyabb, habosra, tesszük, erősebb, tejszín, recept, Bailey, kapunk, kicsit, csomag, tejszín, hideg kávé, csomag vaníliáscukor, púpos evőkanál porcukor, teáskanál kakaó nescquik, csepp vanília aroma,
Töltött paprika
0 komment 4 ember kedveli
Teasütemény
0 komment 4 ember kedveli
Rizses hús
0 komment 4 ember kedveli
Hagymás-sonkás rakott hal...
0 komment 7 ember kedveli
Gombás borjútokány.
1 komment 6 ember kedveli
Habos túrós lepény
0 komment 9 ember kedveli
Sós burgonyás kifli
0 komment 6 ember kedveli
Tiszai halászlé-bográcsban-
2 komment 5 ember kedveli
Brassói
0 komment 2 ember kedveli
Medvehagymás penne
0 komment 1 ember kedveli
Spenót krémleves
0 komment 1 ember kedveli
Fokhagymás-parmezános sültkrumpli
1 komment 7 ember kedveli
Macskaszem
0 komment 9 ember kedveli
Mákos palacsintatorta
0 komment 3 ember kedveli
Máglyarakás
0 komment 4 ember kedveli
Eperlekvár cukor nélkül
0 komment 6 ember kedveli
Receptbázis - A legfinomabb házi receptek gyűjteménye
© 2024 TVN.HU Kft.