Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Keverjük össze a vizet a savanyú káposzta levével fele -fele arányban.
Adjuk hozzá a fűszereket: a szegfűborsot, a babérlevelet a Knorr zöldségleves-kockát és forraljuk fel.
Sós forrásban lévő vízben főzzük ki a galuskát. Ha kész, szűrjük le és tegyük a savanyú levesbe.
Adjunk hozzá néhány előre beáztatott szárított vargányát, habarjuk be liszttel elkevert tejföllel. Ízesítsük (ha kell), főzzük egy pár percet még és tálaljuk.
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
kunattilane
2013.11.28 19:44
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
savanyú káposzta, savanyú levesbe, káposztaleves, szegfűborsot, zöldségleves, Zöldségleves, babérlevelet, fűszereket, galuskával, beáztatott, szegfűbors, babérlevél, Ízesítsük, beáztatva, szárított, szárított, forrásban, tejföllel, vargányát, forraljuk, galuskát, Keverjük, arányban, kiskanál, habarjuk, káposzta, tálaljuk, vargánya, savanyú káposzta leve, szegfűbors, babérlevél, tejföl, kiskanál liszt, Knorr Zöldségleves-kocka, galuska kész,
|
|
|
|
|