Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A kolbász héját lehúzzuk, a húst elmorzsoljuk, majd a sajtot és a tejfölt robotgéppel hozzáadva összedolgozzuk úgy, hogy kissé darabos maradjon.
A leveles tésztát 2-3 milliméter vastagságúra kinyújtjuk, megtöltjük a kolbászkrémmel, feltekerjük, és 1 cm széles szeleteket vágunk belőle.
A szeleteket tepsibe fektetjük, 20 perc alatt, 160 C-fokon megsütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom és gyors elkészítésű.
|
|
|
|
0 komment
|
9 ember kedveli
|
kenguru2
2013.01.12 22:01
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
       
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kolbász héját, húst elmorzsoljuk, tejfölt robotgéppel, leveles tésztát, szeleteket tepsibe, összedolgozzuk, kolbászkrémmel, Kolbászkrémes, vastagságúra, elmorzsoljuk, feltekerjük, elkészítésű, robotgéppel, milliméter, szeleteket, kinyújtjuk, megtöltjük, szeleteket, megsütjük, hozzáadva, trappista, fektetjük, maradjon, lehúzzuk, evőkanál, tejfölt, leveles, tekercs, kolbász, darabos, kolbász, csomag leveles tészta, házi kolbász, trappista sajt, evőkanál tejföl,
|
|
|
|
|