Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A keményre főzött tojást hosszában félbevágjuk, és kiszedjük a sárgáját, amit villával összetörünk. Elkeverjük a tejföllel, mustárral, piros arannyal és a borssal.
A keveréket visszatöltjük a fehérjébe.
Egy-egy szelet (kb. 1-2 mm vastag) kolbászt az 1-2 mm-es oldalánál fogpiszkálóra tűzűnk, és beletűzzűk a töltelékbe (olyan lesz, mint a vitorla).
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tálra rakunk izlés, kívánság szerint szalámit, kolbászt, sonkaszeleteket, a közepére a töltött tojásokat, körbe szeletelt paprikát, paradicsomot, és kiadós vacsora lesz.
|
|
|
|
1 komment
|
13 ember kedveli
|
kormilla
2012.05.09 09:40
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
atomvaros |
2012.05.12. 14:45 (#1) |
|
 |
Imádom a tojást,így is elkészítem,jó ötlet köszike |
| |
|
|
|
keményre főzött, keveréket visszatöltjük, töltött tojásokat, sonkaszeleteket, visszatöltjük, fogpiszkálóra, paradicsomot, félbevágjuk, összetörünk, beletűzzűk, Elkeverjük, töltelékbe, tejföllel, kiszedjük, keveréket, oldalánál, fehérjébe, hosszában, tojásokat, szeletelt, mustárral, Csipetnyi, kolbászt, villával, közepére, arannyal, paprikát, sárgáját, kívánság, tojás, kanál tejföl, mokkás kanál mustár, csepp piros arany, Csipetnyi bors, kolbász,
|
|
|
|
|