Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A spagettit sós vízben megfőzöm , majd leszűröm és egy kis olajjal elkeverem így nem ragad össze.
Az olajon megpirítom a kockára vágott hagymát, pirospaprikázom, pici vízzel felöntöm.
Most teszem bele a felkarikázott paprikát, majd a kockára vágott paradicsomot is.
Alaposan elkeverem , sózom és borsozom.
Fedő alatt puhára főzöm.
A csirkemellet egyenletes csíkokra vágom fel, besózom és borsozom egy kicsit , 20 percet állni hagyom.
Ezután a tojást kikeverem jól, 1 ek. lisztet teszek hozzá.
A falatnyi csíkokra vágott húst először a lisztbe megforgatom azután pedig a tojásba.
Egy serpenyőbe megmelegítem az olajat és a bundázott húst szép pirosra sütöm benne.
A tálalás a képen látható.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ez nem egy kalória dús fogás.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
11 ember kedveli
|
ibolya58
2012.05.23 21:13
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
olajon megpirítom, kockára vágott, felkarikázott paprikát, csirkemellet egyenletes, tojást kikeverem, falatnyi csíkokra, lisztbe megforgatom, serpenyőbe megmelegítem, bundázott húst, képen látható, pirospaprikázom, felkarikázott, megmelegítem, csirkemellet, paradicsomot, pirospaprika, spagettivel, megforgatom, paradicsom, serpenyőbe, csirkemell, megpirítom, csirekmell, egyenletes, Bundázott, elkeverem, zöldborsó, elkeverem, bundázott, kikeverem, spagettit, felöntöm, borsozom, csíkokra, étvágyat, falatnyi, csirekmell filé, spagetti, zöldborsó, paradicsom, paprika, hagyma, olaj, bors, liszt, pirospaprika,
|
|
|
|
|