Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A burgonyát megtisztítjuk, hasábokra vágjuk. Egy tepsibe terítjük, sózzuk, borsozzuk, és olajjal meglocsoljuk úgy, hogy egyenletesen érje mindenhol.
A zsemléket beáztatjuk a tejbe, majd ha megpuhult kinyomkodjuk és hozzáadjuk az egész tojást, az összevágott petrezsejemzöldet, a zúzott fokhagymát, és a pirospaprikát. Reszelt szerecsendióval és sóval ízesítjük. Majd összegyúrjuk, és gombócokat formálunk belőle.
A húsokat kiklopfoljuk, ízlés szerint fűszerezzük a hússzeletekre 1-1 gombócot teszünk, majd rárakjuk a burgonya hasábokra és sülni a sütőbe tesszük. Mielőtt teljesen megsülne, minden hússzeletre teszünk 1-1 szelet sajtot, és a sütőben rápirítjuk
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat hozzá!
|
|
|
|
0 komment
|
13 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.12.01 17:16
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
burgonyát megtisztítjuk, tepsibe terítjük, zsemléket beáztatjuk, egész tojást, összevágott petrezsejemzöldet, zúzott fokhagymát, húsokat kiklopfoljuk, hússzeletekre 1–, burgonya hasábokra, sütőbe tesszük, sütőben rápirítjuk, petrezselyemzöld, szerecsendióval, csirkemellfilé, megtisztítjuk, pirospaprikát, hússzeletekre, kinyomkodjuk, meglocsoljuk, pirospaprika, összegyúrjuk, kiklopfoljuk, szerecsendió, egyenletesen, grillfűszer, fűszerezzük, ételízesítő, hússzeletre, összevágott, fokhagymát, rápirítjuk, gombócokat, hozzáadjuk, beáztatjuk, mindenhol, zsemléket, borsozzuk, csirkemellfilé, burgonya, zsemle, liter, tojás, szelet lapkasajt, csokor petrezselyemzöld, olívaolaj, fokhagyma, grillfűszer, bors,
|
|
|
|
|