Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A káposzta torzsáját kivágjuk,és a felforrósított húslevesben 12 percig abáljuk.Kivesszük,lecsöpög tetjük,majd 8 részre vágjuk.A tojást felverjük,sózzuk,borsozzuk ,és belekeverjük a finomra vágott kaprot.A lisztet elkeverjük a tojással és 1 dl tejjel,majd a káposztaszeleteket belemártogatjuk,és megforgatjuk a zsemlemorzsában .Felhevített olajon ropogósra sütjük .Kapros joghurtmártással kínáljuk.Joghurt mártáshoz egy pohár joghurthoz adjunk 1 dl tejfölt ,2 cikk apróra zúzott fokhagymát ,sózzuk borsozzuk..
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kítűnő étel vacsorára.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.09 13:37
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
káposzta torzsáját, felforrósított húslevesben, tojást felverjük, finomra vágott, lisztet elkeverjük, pohár joghurthoz, joghurtmártással, zsemlemorzsában, belemártogatjuk, lecsöpögtetjük, felforrósított, belekeverjük, zsemlemorzsa, megforgatjuk, Felhevített, húslevesben, elkeverjük, fokhagymát, joghurthoz, torzsáját, vacsorára, Kivesszük, borsozzuk, ropogósra, felverjük, mártáshoz, borsozzuk, húsleves, sütéshez, kínáljuk, káposzta, káposzta, kemény káposzta, csokor kapor, húsleves, tojás, liszt, zsemlemorzsa, sóbors, olaj sütéshez, pohár joghurt, tej, tejföl,
|
|
|
|
|