Fogás: egyéb, Alkalom: szilveszter, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tészta hozzávalóiból tésztát dagasztunk, ha kell, még tejet pótolunk, majd letakarva, meleg helyen duplájára kelesztjük.
Ezután kinyújtjuk kb. 25x35 cm-es lappá, majd óvatosan átemeljük egy sütőpapírral bélelt tepsire. Késsel hosszanti irányban végigvágjuk a tésztát, de végeinél kb. 2 cm-re meghagyjuk a széleket.
Ezután a hosszában félbevágott virsliket beszövögetjük a tésztacsíkok közé. Felvert tojással lekenjük, majd előmelegített sütőben, 180 C-on pirosra sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nem egy hétköznapi !A virslit kedvelőinek ajánlom ,szilveszterkor is
bátran kínálhatjuk.
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.29 17:13
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
      
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tészta kenéséhez8, tészta hozzávalóiból, sütőpapírral bélelt, hosszában félbevágott, tésztacsíkok közé, virslit kedvelőinek, szilveszterkor, beszövögetjük, előmelegített, hozzávalóiból, sütőpapírral, tésztacsíkok, kedvelőinek, végigvágjuk, kínálhatjuk, félbevágott, meghagyjuk, kinyújtjuk, kelesztjük, hétköznapi, dagasztunk, kávéskanál, kávéskanál, virsliket, hosszában, hosszanti, letakarva, duplájára, átemeljük, kenéséhez, óvatosan, pótolunk, liszt, friss élesztő, kávéskanál cukor, kávéskanál olaj, tojás tészta kenéséhez, roppanós virsli,
|
|
|
|
|