Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Pároljuk meg a hagymát 2-3 evőkanál olajon,tegyük bele az apróra vágott gombát,pároljuk puhára.Állítsuk lassú tűzre Engedjük fel tejszínnel és a tejföllel.ekkor tegyük bele az összezúzott fokhagymát és a fűszereket, kevergessük..Ha hígnak találnánk beleszórhatunk óvatosan 1-2 kiskanál lisztet főzés közben.A legvégén kell beletenni a finomra vágott petrezselyemzöldet és még egyet-kettőt rotyogtatni vele.Közben főzzük ki a megszokott módon a spagettit.szűrés után öblítsük le hideg vízzel,1-2 kanál olajjal melegítsük fel lassú tűzön.
Tálaláskor a spagetti tetejére szedjünk a mártásból, és szórjuk meg reszelt sajttal.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat !
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.11 11:44
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
apróra vágott, összezúzott fokhagymát, legvégén kell, finomra vágott, megszokott módon, spagetti tetejére, beleszórhatunk, petrezselyem, parmezánsajt, szerecsendió, ételízesítő, összezúzott, főzőtejszín, kevergessük, rotyogtatni, Tálaláskor, melegítsük, tejszínnel, fűszereket, megszokott, fokhagymát, mártásból, tejföllel, trappista, Tejszínes, tésztával, beletenni, találnánk, olivaolaj, spagettit, fokhagyma, Engedjük, gomba, tejföl, doboz főzőtejszín, hagyma, gerezd fokhagyma, csokor petrezselyem, szerecsendió kakukkfűoregano, kicsi ételízesítő, olivaolaj, csomag spagetti,
|
|
|
|
|