Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Egy tálba tesszük a gesztenyét hozzá tesszük a puha vajat, porcukrot és a rumot majd össze keverjük alaposan.
A banánokat lehámozzuk és hosszában félbe vágjuk majd kis kanállal kikaparjuk a közepét és amit kiszedünk a gesztenyéhez tesszük A masszát ketté választjuk.
A masszával megtöltjük a banánok belsejét majd a banán másik felét rátesszük és kicsit összenyomjuk hogy ne essenek szét.
A tejszínt habbá verjük.
A tejszínnel díszítjük a banánokat és hűtőbe tesszük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Gesztenye masszával is készíthető de akkor olvasszuk ki.
Csokoládéval leönthetjük. Más gyümölcsöt és nem tettem volna rá.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.18 18:59
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tálba tesszük, gesztenyét hozzá, puha vajat, rumot majd, banánokat lehámozzuk, gesztenyéhez tesszük, masszát ketté, masszával megtöltjük, banánok belsejét, banán másik, tejszínt habbá, tejszínnel díszítjük, Csokoládéval, gesztenyéhez, összenyomjuk, leönthetjük, választjuk, kikaparjuk, gyümölcsöt, gesztenyét, lehámozzuk, megtöltjük, tejszínnel, készíthető, hosszában, banánokat, kiszedünk, Tejszínes, masszával, gesztenye, olvasszuk, díszítjük, banánokat, Gesztenye, porcukrot, rátesszük, masszával, keverjük, banán, főtt áttört gesztenye, porcukor, barna, tejszín, friss gyümölcs,
|
|
|
|
|
Csevap
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
|
|
|
|
|
Tócsi
|
0 komment
|
11 ember kedveli
|
|
|
|
|
|