Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Kevés olajban üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát, beletesszük a feldarabolt paradicsomot, sóval, borssal ízesítjük, és lassú tűzön pároljuk. Hozzáadjuk paradicsompürét, a kakukkfüvet, kevés borral felengedjük, és sűrűre főzzük.
A hússzeleteket kiveregetjük, megsózzuk, lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába bundázzuk, és olajban kisütjük.
Tűzálló tálba fektetjük a húsokat, mindegyikre egy vékony szelet sajtot teszünk, meglocsoljuk a sűrű mártással, és egy-egy szelet sajttal lefedjük. Forró sütőben a sajtot ráolvasztjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Köretnek nagyon jó fűszeres sült krumpli, vagy zöldség.
Jó étvágyat!
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
birann
2013.07.22 18:16
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sütéshez Kevés, apróra vágott, feldarabolt paradicsomot, hússzeleteket kiveregetjük, vékony szelet, sűrű mártással, sajtot ráolvasztjuk, paradicsompürét, paradicsompüré, zsemlemorzsába, hússzeleteket, ráolvasztjuk, meglocsoljuk, paradicsomot, zsemlemorzsa, kiveregetjük, feldarabolt, beletesszük, sertéskaraj, felengedjük, mindegyikre, kakukkfüvet, vöröshagyma, Hozzáadjuk, paradicsom, bundázzuk, fektetjük, mártással, megsózzuk, ízesítjük, pároljuk, pároljuk, lefedjük, sertéskaraj, vöröshagyma, liszt, paradicsom, fehérbor, tojás, zsemlemorzsa, sajt, kakukkfű, őrölt bors, olaj sütéshez,
|
|
|
|
|