Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A gyümölcscukrot 20 ml vízzel elkeverem. Majd 50 ml hideg vízzel a zselatint is külön. A gyümölcscukros vizet addig főzöm míg folyékony anyagot nem kapok belőle. Majd hozzáadom a zselatinos részt is. És összekeverem. Egy tálban a porcukorból 400 grammot beleszórok és hozzáadom a tűzhelyen készült folyadékot. Majd kevergetem, és adagolom hozzá a porcukrot míg nem lesz szilárd massza, aztán összegyúrom és tovább adagolom a porcukrot közben, addig gyúrom míg nem lesz belőle egy egységes cukormassza.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Próbáljátok ki!
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
anyakatus
2014.06.12 15:08
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
      
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
gyümölcscukros vizet, zselatinos részt, tűzhelyen készült, porcukrot közben, egységes cukormassza, gyümölcscukrot, gyümölcscukros, gyümölcscukor, összekeverem, összegyúrom, cukormassza, Próbáljátok, porcukorból, zselatinos, beleszórok, kevergetem, folyadékot, porcukrot, hozzáadom, porcukrot, hozzáadom, zselatint, tűzhelyen, folyékony, elkeverem, adagolom, adagolom, zselatin, porcukor, egységes, szilárd, gyümölcscukor, zselatin, porcukor,
|
|
|
|
|