Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A halat leöblítem,majd leitatom róla a vizet. Citromlével meglocsolom és megszórom reszelt citromhéjjal. Ráreszelem a hagymát,megsózom,és paprikával meghintem. A petrezselyemzöld felét apróra vágom, és azt is a halra szórom. Az egészet 20 percig állni hagyom. Egy tűzálló tálat kivajazok,belefektetem a halfiléket és a maradék,megolvasztott vajjal leöntöm. Előmelegített sütőben 200 fokon kb.10 percig párolom. )Ekkor a sütőböl kivéve betakarom a sajtszeletekkel,szardelláb ól keresz alakú díszítést teszek rá,meghámozott,felnegyedel t paradicsomokkal is díszítem, és még 10 percig sütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tálaláskor petrezselyemlevelekkel díszítem. Petrezselymes burgonyával körítem.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
mank87
2012.01.04 19:21
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
halat leöblítem, petrezselyemzöld felét, halra szórom, tűzálló tálat, sütőböl kivéve, petrezselyemzöld, petrezselyemzöld, sajtszeletekkel, paradicsomokkal, megolvasztott, Petrezselymes, Előmelegített, belefektetem, felnegyedelt, szardellából, citromhéjjal, meghámozott, Citromlével, meglocsolom, mokkáskanál, burgonyával, tőkehalfilé, Tőkehalfilé, Ráreszelem, paradicsom, Tálaláskor, halfiléket, paprikával, megszórom, meghintem, leöblítem, 20dkg-os tőkehalfilé, hagyma, mokkáskanál édes paprika, csomó petrezselyemzöld, vékony szelet ormánsági sajt, tubus szardella paszta, paradicsom, citrom leve reszelt héja,
|
|
|
|
|