Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A sütőt 225 fokra előmelegítem .
A lisztet, zabpelyhet, sót, cukrot, sütőport összekeverem , a vajat, a joghurtot, és a mazsolát is beledolgozom .
Lisztezett deszkára teszem a tésztát , s kb : 1 cm vastagra kinyújtom .
Közepes nagyságú pohárral kiszaggatom a pogácsákat,majd a tepsibe rakom és megsütöm kb :15 perc alatt.
Édesen lekvárral , sósan pedig fetasajttal is fogyasztható.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A zabpehely miatt egészségesebb ez a pogácsa.
Elég sok jön ki ebből az adagból, de azért hamar elfogyott.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
ibolya58
2013.02.14 19:54
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tepsibe rakom, zabpehely miatt, egészségesebb, előmelegítem, összekeverem, fogyasztható, beledolgozom, fetasajttal, kiszaggatom, zabpelyhet, pogácsákat, Zabpelyhes, Lisztezett, elfogyott, kinyújtom, lekvárral, zabpehely, joghurtot, zabpehely, deszkára, mazsolát, étvágyat, nagyságú, pohárral, mazsolás, megsütöm, sütőport, vastagra, csésze liszt, csésze zabpehely, sütőpor, csésze cukor, natur joghurt, csésze mazsola, csésze,
|
|
|
|
|