Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját a cukorral habosra keverjük, a sütőporral elkevert lisztet hozzákeverjük, a tojásfehérjéket kemény habbá verjük és óvatosan, hogy a hab ne törjön össze, összekeverjük a másik masszánkkal. Rama margarinnal kikent tepsibe a piskótát 180 fokon 30 percig sütjük.
Amíg sül a piskóta 3,5 dl tejben a pudingokat a 15 dkg cukorral sűrűre keverjük,és ha kihűlt a krém akkor 10 dkg rámát hozzákeverjük.
A megsült piskótára tesszük a citrom reszelékes túrókrémet,(a túrót villával jól eldolgozzuk és 5 dkg cukorral, reszelt citromhéjjal még ízesítjük) majd rákenjük a puncsos-pudingot. Díszítésként a barackbefőttből virágokat teszünk rá.
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
feedivion
2013.11.26 09:08
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tojásokat szétválasztjuk, cukorral habosra, sütőporral elkevert, tojásfehérjéket kemény, másik masszánkkal, krém akkor, megsült piskótára, citrom reszelékes, túrót villával, barackbefőttből virágokat, barackbefőttből, tojásfehérjéket, szétválasztjuk, összekeverjük, hozzákeverjük, hozzákeverjük, citromhéjjal, Díszítésként, masszánkkal, margarinnal, eldolgozzuk, reszelékes, pudingokat, sütőporral, kikenéshez, túrókrémet, tojásokat, piskótára, Tésztához, ízesítjük, virágokat, keverjük, keverjük, cukorral, óvatosan, piskótát, Tésztához, tojás, cukor, csomag sütőpor, liszt,
|
|
|
|
|