Fogás: előétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A gomba szárát eltávolítjuk, megmossuk. A barna lemezkéket óvatosan kikapargatjuk. Kevés olajon üvegesre pároljuk az apróra vágott vöröshagymát, rádobjuk a darált húst, felkockázott pritamint, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk pirospaprikával. Egy dl vízzel felöntjük és 15 perc alatt puhára pároljuk. Addigra a leve is elfő. A zsemlét tejbe áztatjuk, jól kinyomkodjuk, majd hozzáadjuk a húshoz, hagyjuk langyosra hűlni. Belekeverjük a felvert tojást és a petrezselyemzöldet. A húsmasszával megtöltjük a gombafejeket. Margarinnal kikent tepsibe helyezzük és 180 fokos előmelegített sütőben 20 perc alatt megsütjük. Végül megszórjuk reszelt sajttal és annyi ideig visszatesszük a sütőbe, hogy a sajt elolvadjon.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Finom laktató előétel!
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
jolika66
2015.04.25 19:47
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
gomba szárát, barna lemezkéket, apróra vágott, darált húst, zsemlét tejbe, felvert tojást, húsmasszával megtöltjük, sajt elolvadjon, pirospaprikával, csiperkegomba, előmelegített, visszatesszük, kikapargatjuk, kinyomkodjuk, gombafejeket, eltávolítjuk, felkockázott, vöröshagymát, petrezselyem, pirospaprika, húsmasszával, Belekeverjük, Margarinnal, kaliforniai, vöröshagyma, megtöltjük, lemezkéket, megszórjuk, megszórjuk, hozzáadjuk, elolvadjon, borsozzuk, pritamint, megmossuk, nagy csiperke gomba, darált hús, száraz zsemle, tej, tojás, kaliforniai paprika, kisebb vöröshagyma, csokor petrezselyem, reszelt tappista sajt,
|
|
|
|
|
Sólet
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|