Fogás: egyéb, Alkalom: húsvét, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Töltött bagettek
2 bagettnek levágjuk a végét, egy fakanál segítségével kikaparjuk a belsejüket, majd elkészítjük a krémet. Kétfélét szoktam készíteni, tojásosat és sonkásat.
A tojásosba 4 főtt tojást apróra vágok, amit a sajtkrémbe forgatok. A krém: 20 dkg krémsajtból, 10 dkg vajból áll, amit zöld fűszerekkel ízesítek. A sonkásba pedig apróra vágott sonkát rakok a krémbe tojás helyett, és ezzel töltöm meg a bagetteket. Alufóliába csomagolom és jól kihűtöm. Másnap felszeletelem.
Orosz hússaláta
20 dkg főtt sonka, főtt zöldségek ( sárgarépa, borsó, krumpli), 6 kemény tojás, só, bors, citromlé, zselatin, 2 dl majonéz, 2 dl tejföl.
A tejfölt, a majonézt elkeverem kevés tejben felmelegített zselatinnal. Ebbe a masszába teszem bele a zöldségeket és a sonkát. Beleöntöm egy őzgerincformába, a 6 főtt tojást középre teszem és néhány órára a hűtőbe rakom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A bagetteket ízlésünk szerint fűszerezhetjük.
|
|
|
|
0 komment
|
20 ember kedveli
|
katalintom
2012.03.23 08:56
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
          
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
fakanál segítségével, sajtkrémbe forgatok, sonkásba pedig, krémbe tojás, majonézt elkeverem, masszába teszem, hűtőbe rakom, bagetteket ízlésünk, őzgerincformába, fűszerezhetjük, felmelegített, felszeletelem, zöldfűszerek, segítségével, zöldségeket, zselatinnal, krémsajtból, elkészítjük, fűszerekkel, bagetteket, Alufóliába, vendégváró, kikaparjuk, belsejüket, bagetteket, sajtkrémbe, csomagolom, készíteni, sárgarépa, hússaláta, zöldségek, elkeverem, tojásosat, zöldségek, bagett, krémsajt, főtt sonka, főtt tojás, zöldfűszerek, főtt zöldségek, majonéz tejföl, zselatin,
|
|
|
|
|