Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A burgonyát héjában megfőzzük, majd megpucoljuk, szeleteljük. A hurkát lefagyasztjuk, majd a mélyhűtőből kivéve langyos vízzel leöblítjük, így a bőre könnyedén lejön, fagyott állapotban pedig könnyű felszeletelni. A hagymát kis kockákra vágjuk. Ezután mintha rakott krumplit készítenénk, rétegezzük a hozzávalókat: egy sor krumpli, megsózzuk, egy sor hurka vegyesen, hagymával megszórjuk, tejföllel megöntözzük. Az utolsó sor krumpli legyen, majd tejföl. Sütőben közepes hőfokon szép pirosra sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom és kiadós!
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
taszat
2017.12.31 15:33
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
burgonyát héjában, hurkát lefagyasztjuk, mélyhűtőből kivéve, bőre könnyedén, felszeletelni, lefagyasztjuk, hozzávalókat, megpucoljuk, vöröshagyma, mélyhűtőből, megöntözzük, szeleteljük, készítenénk, állapotban, leöblítjük, megszórjuk, rétegezzük, megsózzuk, könnyedén, megfőzzük, hagymával, tejföllel, burgonyát, vegyesen, burgonya, krumplit, kockákra, közepes, krumpli, fagyott, burgonya, szál véres májas hurka, tejföl,
|
|
|
|
|
muffin
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
|
|
|
|
|