Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A babot ételízesítős vízben puhára főzzük. A hagymát finomra vágjuk és megsózzuk. A borecetet simára keverjük az olívaolajjal, hozzáadjuk az oregánót, borsot, rozmaringot. Hozzáadunk egy keveset, a bab főzőlevéből. Leszűrjük a babot és a hagymás fűszeres lébe forgatjuk, majd lefedve érleljük, 1-2 órán át.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ajánlom mindenkinek.
|
|
|
|
1 komment
|
2 ember kedveli
|
elenacska
2014.04.24 16:26
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
zsokazsoka |
2014.04.25. 21:04 (#1) |
|
 |
Megkérdezném ,egészséges vagy ?Minek az olivaolaj ,hogy jobban kioldja a mérget az ételízesítőből ?bocsi ,,,,,,,,,,,,,, |
| |
|
|
|
babot ételízesítős, hagymát finomra, borecetet simára, hagymás fűszeres, ételízesítős, olívaolajjal, rozmaringot, főzőlevéből, mindenkinek, hozzáadjuk, Hozzáadunk, rozmaring, forgatjuk, olívaolaj, Leszűrjük, borecetet, Babsaláta, megsózzuk, fűszeres, keverjük, érleljük, oregánót, finomra, hagymát, Ajánlom, oregáno, hagymás, keveset, borecet, lefedve, olívaolaj, borecet, csipet, csipet oregáno, csipet rozmaring, hagyma,
|
|
|
|
|