Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húsos szalonnát kockára vágjuk, majd megpirítjuk. Hozzáadjuk a finomra vágott hagymát, átsütjük, majd a darabolt gombát is rádobjuk, lepirítjuk, sózzuk. Megszórjuk pirospaprikával, rátesszük az összevágott zöldpaprikát, majd liszttel elkevert tejföllel behabarjuk. Átforraljuk, és hozzáadjuk a hámozott, darabolt paradicsomot. Kóstolgatva fűszerezzük (só, bors).
A halakat beirdaljuk, sózzuk, enyhén lisztezzük, és olajban megsütjük.
A tésztát enyhén sós vízben megfőzzük, majd lecsepegtetjük.
Tálaláskor a főtt tésztát összekeverjük a gombás raguval, rátesszük a kisütött halszeleteket.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Petrezselyemzölddel meghintve tálaljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.29 08:42
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
húsos szalonnát, finomra vágott, darabolt gombát, összevágott zöldpaprikát, halakat beirdaljuk, tésztát enyhén, főtt tésztát, gombás raguval, kisütött halszeleteket, petrezselyemzöld, pirospaprikával, lecsepegtetjük, fűszerpaprika, halszeleteket, összekeverjük, paradicsomot, csuszatészta, zöldpaprikát, megpirítjuk, Átforraljuk, összevágott, vöröshagyma, Kóstolgatva, fűszerezzük, zöldpaprika, lisztezzük, Tálaláskor, Hozzáadjuk, beirdaljuk, hozzáadjuk, behabarjuk, lepirítjuk, Megszórjuk, paradicsom, tejföllel, pontyfilé, húsos szalonna, csuszatészta, nagy vöröshagyma, zöldpaprika, paradicsom, gomba, tejföl, liszt, bors, fűszerpaprika, sütéshez olaj,
|
|
|
|
|