Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkét előző este befűszerezzük a sült csirke fűszersóval és szárított bazsalikommal, kis olajjal meglocsoljuk, átforgatjuk, és lefedve 1 éjszakán át állni hagyjuk.
Másnap tepsibe tesszük, fehérbort öntünk alá, és sütőben szép pirosra sütjük.
A zöldbabot sós vízben roppanósra pároljuk, majd leszűrjük, és 2 evőkanál olajon a zúzott fokhagymával összeforgatjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A bazsalikomos-boros sült csirkét a fokhagymás babbal tálaljuk, kínálhatunk hozzá burgonyapürét is.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
jolika66
2015.07.04 18:37
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkét előző, sült csirke, zúzott fokhagymával, fokhagymás babbal, összeforgatjuk, bazsalikommal, befűszerezzük, burgonyapürét, bazsalikomos, meglocsoljuk, fokhagymával, fűszersóval, átforgatjuk, kínálhatunk, sültcsirke, roppanósra, bazsalikom, csirkemell, fokhagymás, csirkecomb, fehérbort, szárított, Zöldbabos, zöldbabot, leszűrjük, fokhagyma, fehérbor, éjszakán, evőkanál, pároljuk, zöldbab, csirkemell vagy csirkecomb, gerezd fokhagyma, olaj, bors, fehérbor, bazsalikom,
|
|
|
|
|