Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A gesztenyemasszát, a darált kekszet és a 18 dkg margarint összegyúrjuk, egy közepes tepsiben egyenletesen elnyomkodjuk.
Krém:
A 9 dl tejet a 3 cs. vanília pudingot, a 2 evőkanál kristálycukrot és a vaníliás cukrot folytonos keverés mellett sűrű krémmé főzzük. Ameddig a krém kihűl, a margarint a porcukorral habosra keverjük és a kihűlt krémhez adjuk, a két krémet még egy kicsit habosítjuk.
A krémnek a felét a tepsiben lévő tésztára kenjük, ezután a rumos tejben áztatott babapiskótával kirakjuk, mikor az egész krémet elfedte a piskóta, akkor következik a krém másik fele, azzal befedjük. A tejszínt kemény habbá felverjük és a krém tetejére simítjuk, majd reszelt csokival díszítjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat!
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
feviroza
2014.05.08 11:36
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
darált kekszet, közepes tepsiben, vaníliás cukrot, krém kihűl, porcukorral habosra, kihűlt krémhez, kicsit habosítjuk, tepsiben lévő, rumos tejben, egész krémet, krém másik, tejszínt kemény, krém tetejére, gesztenyemasszát, gesztenyemassza, cukrásztejszín, kristálycukrot, babapiskótával, vaníliapuding, elnyomkodjuk, egyenletesen, összegyúrjuk, babapiskóta, porcukorral, Gesztenyés, habosítjuk, következik, margarint, díszítjük, folytonos, margarint, felverjük, tésztára, tepsiben, étvágyat, vaníliás, keverjük, tepsiben, áztatott, gesztenyemassza, darált keksz, margarin, Krém, tej, vaníliapuding, cukor, margarin, porcukor, cukrásztejszín, vaníliás cukor, tej, aroma, babapiskóta, reszelt csoki,
|
|
|
|
|