Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tojásokat szétválasztom, a fehérjéből 3 kanál cukor hozzáadásával kemény habot verek. Az 1 liter tejben feloldom a pudingport, és lassú tűzön elkezdem főzni, egyenként hozzáadom a tojássárgákat és készre főzöm a pudingot, ha sűrű akkor még elkeverem a fél liter tejjel, így mártás sűrűségű alapot kapok. Közben felteszek vizet forrni, ha felfőtt a víz akkor két evőkanál segítségével beleszaggatom a habgaluskákat. A vízben a habgaluska megduzzad, lyukas szedőkanállal szedem ki és lecsepegtetem. Mazsolát szórok a tetejére. Átszedem a vanília mártásra és csokireszelékkel szórom meg a habgaluskákat.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Hidegen a legfinomabb.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
anyakatus
2014.03.27 17:20
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tojásokat szétválasztom, habgaluska megduzzad, vanília mártásra, csokireszelékkel, csokireszelékkel, habgaluskákat, szétválasztom, hozzáadásával, tojássárgákat, habgaluskákat, beleszaggatom, lecsepegtetem, szedőkanállal, segítségével, legfinomabb, fehérjéből, habgaluska, pudingport, hozzáadom, egyenként, felteszek, tojásokat, megduzzad, pudingpor, elkeverem, Átszedem, elkezdem, evőkanál, mártásra, tojás, kanál cukor, csomag vaníliás cukor, csomag pudingpor, mazsola,
|
|
|
|
|
Kalács
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|