Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tojásfehérjét felverjük. Hozzáadjuk a cukrot és folytatjuk. Egyenként beletesszük a tojássárgákat és a sütőporos lisztet, majd egy kikent és lisztezett tepsibe beleöntjük. Előmelegített sütőben, közepes erősségen sütjük. A pudingot megfőzzük és teszünk bele pici rumot. Ha kész a piskóta, akkor egy edénybe rétegezést csinálunk. A piskótából tépkedett darabkákat rakunk, majd jöhet a puding, mazsola és így tovább. Pudinggal fejezzük be, a tetejére pedig tejszínhab jön. Csokival díszítjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
elenacska
2014.02.01 14:46
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tojásfehérjét felverjük, sütőporos lisztet, pudingot megfőzzük, edénybe rétegezést, piskótából tépkedett, tetejére pedig, Előmelegített, tojásfehérjét, tojássárgákat, beletesszük, Hozzáadjuk, beleöntjük, lisztezett, rétegezést, piskótából, tejszínhab, folytatjuk, darabkákat, Egyenként, megfőzzük, díszítjük, Pudinggal, tépkedett, csinálunk, sütőporos, erősségen, felverjük, pudingpor, Csokival, pudingot, tetejére, fejezzük, tojás, cukor, liszt, kevés sütőpor, csomag pudingpor, kevés, tejszín, csomag mazsola,
|
|
|
|
|