Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hús mindkét oldalát kiveregetjük.A szalonnát kockára vágjuk,megpirítjuk,majd hozzáadjuk az apróra vágott savanyú káposztát,megborsozzuk és puhára pároljuk.A hússzeleteket megtöltjük a savanyú káposztával,felcsavarjuk és hústűvel rögzítjük.Felhevített vajban körbepirítjuk a tekercseket,meglocsoljuk borral,és lefedve készre pároljuk.Végül 1 dl tejszínt keverünk hozzá
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A húst gyengén megsózhatjuk,ha a káposzta nem túl sós
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.07 18:54
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szalonnát kockára, apróra vágott, hússzeleteket megtöltjük, savanyú káposztával, húst gyengén, hússzeleteket, körbepirítjuk, megsózhatjuk, megborsozzuk, kiveregetjük, felcsavarjuk, meglocsoljuk, megpirítjuk, tekercseket, Felhevített, káposztával, megtöltjük, hozzáadjuk, rögzítjük, szalonnát, káposztát, csipetnyi, káposzta, hústűvel, pároljuk, szalonna, evőkanál, káposzta, tejszínt, fehérbor, keverünk, savanyú káposzta, nagy szelet felsál, füstölt szalonna, fehérbor, evőkanál, tejszín, csipetnyi bors,
|
|
|
|
|