Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Keverjük össze a kettévágott vanília rudat, a kókuszkrémet, a tejszínt és a tejet egy nagyobb lábasban, lassan forraljuk fel, majd távolítsuk el a vaníliát.
A tojássárgáját és a cukrot alaposan verjük fel egy nagyobb tálban, amíg jól elvegyül. Folyamatos lassú sugárban adagoljuk hozzá a forró tejes keveréket, majd öntsük vissza a lábasba. Lassan, forralás nélkül melegítsük, amíg kissé megsűrűsödik. Adjuk hozzá a kókuszreszeléket. Öntsük az egészet tepsibe, fedjük le, és tegyük mélyhűtőbe, amíg kissé megszilárdul.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Daraboljuk fel fagylaltot egy nagyobb tálban, majd elektromos mixerrel keverjük krémesen lágyra. Öntsük formába, fedjük le, és tegyük mélyhűtőbe, amíg megsűrűsödik
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
tucsok82
2012.02.06 23:40
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kettévágott vanília, nagyobb lábasban, cukrot alaposan, nagyobb tálban, forró tejes, egészet tepsibe, kókuszreszeléket, kókuszreszelék, tojássárgáját, megszilárdul, megsűrűsödik, kókuszkrémet, tojássárgája, megsűrűsödik, kettévágott, Folyamatos, melegítsük, fagylaltot, vaníliarúd, kókuszkrém, mélyhűtőbe, elektromos, távolítsuk, Daraboljuk, mélyhűtőbe, adagoljuk, keveréket, forraljuk, vaníliát, alaposan, forralás, mixerrel, kókuszkrém konzerv, tejszín, vaníliarúd, tojássárgája, cukor, kókuszreszelék,
|
|
|
|
|