Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tésztát kifőzzk, lecsepegtetjük A csirkemellet ujjnyi darabokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd olívaolaj és vaj keverékén átsütjük, a karikákra szelt póréhagymával együtt. Ha megsült, kivesszük a húst és az olajba belenyomjuk a fokhagymát, a tejföllel elkevert tejszínt és az apróra vágott petrezselyemzöldet. Kicsit átforgatjuk, majd belekeverjük a húst és a tésztát. Kivajazunk egy tálat, beleöntjük a húsos-tejszínes egyveleget. A 3 dkg vajból, a lisztből és a tejből besamelmártást készítünk, ez megy a tészta tetejére és erre reszelünk rá, ipari mennyiségű sajtot. Addig sütjük amíg a sajt szépen rápirul.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom! Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
patakigigi
2014.07.23 23:52
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tésztát kifőzzk, csirkemellet ujjnyi, karikákra szelt, olajba belenyomjuk, tejföllel elkevert, apróra vágott, húsos-tejszínes egyveleget, tejből besamelmártást, tészta tetejére, sajt szépen, petrezselyemzöld, besamelmártást, lecsepegtetjük, póréhagymával, csirkemellet, Csirkemelles, belekeverjük, átforgatjuk, belenyomjuk, mennyiségű, egyveleget, beleöntjük, Kivajazunk, fokhagymát, póréhagyma, csirkemell, olívaolaj, tejszínes, fokhagyma, borsozzuk, keverékén, tejföllel, kivesszük, karikákra, készítünk, darabokra, penne, póréhagyma, pohár tejföl, csirkemell, gerezd fokhagyma, liszt, csokor petrezselyemzöld, tejszín, csipet, csipet bors,
|
|
|
|
|