Fogás: desszert, Alkalom: születésnap, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A cukrot a tojásokkal kikeverjük, majd kanalanként hozzáadjuk a kakaóval elkevert lisztet és az olvasztott vajat. Kivajazott, kilisztezett tortaformába simítjuk, és közepes hőmérsékleten megsütjük. Amikor kész, tetejére lisztet hintünk, és letakarjuk.
Krém készítése: a cukrot a kakaóval, a tejszínnel és 2 dl tejjel felforraljuk. A maradék tejhez hozzákeverjük a lisztet és a tojássárgáját. Lassan belekeverjük a kakaós tejet, forrpontig hevítjük, majd kihűtjük. Utána hozzáadjuk a margarint és a rumot.
A tésztát 4 lapba vágjuk, megtöltjük, és bevonjuk a krémmel.
A csokoládét gőz felett megolvasztjuk, belekeverjük az olajat, majd a torta tetejére simítjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat!
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
makaramiklos
2013.10.07 20:45
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tojásokkal kikeverjük, kakaóval elkevert, olvasztott vajat, maradék tejhez, kakaós tejet, csokoládét gõ, torta tetejére, Csokoládétorta, megolvasztjuk, hőmérsékleten, hozzákeverjük, tojássárgáját, tortaformába, belekeverjük, tojássárgája, belekeverjük, felforraljuk, kilisztezett, kanalanként, kikeverjük, letakarjuk, csokoládét, hozzáadjuk, hozzáadjuk, olvasztott, forrpontig, Kivajazott, megtöltjük, tejszínnel, tojásokkal, készítése, csokoládé, margarint, liszt, cukor, kakaó, Krém, tejszín, liszt, tojássárgája, cukor, Rama margarin, kakaó, Díszítés, csokoládé, olaj,
|
|
|
|
|