Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A füstölt szalonnát szeletekre vágom, centiméterenként bevagdalom és kevés olajon kisütöm. 2 hagymát vastag szeletekre vágok, a karikákat lisztbe mártom és olajban aranysárgára sütöm. A combból ceruzaszerű csíkokat vágok, sózom, borsozom és kevés olajban aranysárgára sütöm. A 1 hagymát apróra kockázom és 1 ek olajban aranysárgára párolom. Hozzáadom a felszeletelt gombát, valamint a szétnyomott fokhagymát, sózom és fedő alatt puhára párolom.
Közben a hasábburgonyát is olajban kisütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tálaláskor egy lapos tányérra hasábburgonyát teszem, erre halmozom a húscsíkokat, majd a gombaragut, a hagymakarikákat, végül pedig a szalonnaszeleteket.
|
|
|
|
0 komment
|
10 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.23 19:20
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
        
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
füstölt szalonnát, karikákat lisztbe, combból ceruzaszerű, felszeletelt gombát, szétnyomott fokhagymát, lapos tányérra, centiméterenként, hagymakarikákat, hasábburgonyát, hasábburgonyát, hasábburgonya, aranysárgára, aranysárgára, felszeletelt, aranysárgára, húscsíkokat, ceruzaszerű, szétnyomott, gombaragut, Tálaláskor, bevagdalom, sertéscomb, szeletekre, szeletekre, fokhagymát, szalonnát, fokhagyma, Hozzáadom, karikákat, borsozom, halmozom, kockázom, sertéscomb, gomba, hagyma, füstölt szalonna, bors, gerezd fokhagyma, olaj, hasábburgonya, kevés liszt,
|
|
|
|
|