Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az olívaolajon egy mély serpenyőben megpirítom a kockára vágott szalonnát, hozzáadom az apróra vágott hagymát, fokhagymát és chilipaprikát, megdinsztelem, majd ráteszem a darabolt paprikákat és a paradicsomot, borssal, pirospaprikával, majorannával és kakukkfűvel ízesítem. Rövid dinsztelés után beleöntöm az alaposan megmosott, hártyáitól megszabadított, s darabolt májat, tovább párolom. Amikor már majdnem kész, ráöntöm a vörösbort, s ételízesítőt szórok rá.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tálaláskor a tányérra lilahagymás, sós krumplit teszek, mellépakolom a májat, petrezselyemmel díszítem. Uborkasalátával kínálom.
|
|
|
|
0 komment
|
20 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.24 09:03
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
mély serpenyőben, kockára vágott, apróra vágott, darabolt paprikákat, alaposan megmosott, tányérra lilahagymás, petrezselyemmel, Uborkasalátával, pirospaprikával, megszabadított, chilipaprikát, megdinsztelem, paradicsomot, mellépakolom, petrezselyem, pirospaprika, majorannával, lecsópaprika, ételízesítőt, serpenyőben, kakukkfűvel, vöröshagyma, olívaolajon, ételízesítő, lilahagymás, Tálaláskor, megpirítom, Vörösboros, fokhagymát, hártyáitól, paprikákat, paradicsom, csirkemáj, füstölt szalonna, vöröshagyma, lila hagyma, hegyes erős paprika, lecsópaprika, paradicsom, őrölt erős pirospaprika, bors, majoranna, ételízesítő, petrezselyem, olívaolaj, vörösbor ételhez,
|
|
|
|
|