Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Kevés olajon, megpároljuk a mirelit, vagy friss, aprított zöldbabot. Teszünk alá egy szirom vöröshagymát, 2 gerezd zúzott fokhagymát és apróra vágott petrezselyem zöldjét. Sóval, ételízesítővel, kevés fűszerpaprikával meghintjk és annyi vízzel öntjük fel, hogy alig-alig lepje csak el. Ha puhára főtt a bab, teszünk a léhez 2 szem mokkacukrot, kevés citrom levét és az egészet behabarjuk, egy doboz tejföllel, amibe annyi lisztet keverünk, hogy kellő sűrűségű legyen a főzelék (kb. 1-1,5 kanál). A habarással kiforraljuk a főzeléket.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Feltétnek fasírtot adok.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
bnejudit
2014.02.19 22:14
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szirom vöröshagymát, egészet behabarjuk, doboz tejföllel, habarással kiforraljuk, petrezselyemzöld, fűszerpaprikával, ételízesítővel, petrezselyem, vöröshagymát, megpároljuk, mokkacukrot, kiforraljuk, ételízesítő, behabarjuk, habarással, fokhagymát, hagymával, zöldbabot, tejföllel, főzeléket, meghintjk, Feltétnek, fokhagyma, keverünk, aprított, fasírtot, citromlé, sűrűségű, Zöldbab, főzelék, zöldbab, csokor petrezselyemzöld, gerezd fokhagyma, étolaj, csipet, csipet bors, csipet ételízesítő, citromlé, pohár 20%-os tejföl,
|
|
|
|
|
GOFRI
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
|
|
|
|
|