Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A sűrített tejet egy lábosban kicsit felmelegítjük, hogy folyékony legyen.
Beleöntjük a créme fraich-t és a vaníliás cukrot, a diót, majd jól elkeverjük, és kicsit félretesszük hűlni.
A kekszeket egyesével belemártogatjuk a kávéba (óvatosan, nem kell, hogy elázzon), és szép sorjába egy tepsibe tesszük.
Jön rá egy adag krém, majd ismét egy adag keksz, amíg a hozzávalók el nem fogynak.
Az utolsó adag krémet, ami a sütit lefedi, megszórjuk kakaóporral.
Hűtőbe tesszük egy éjszakára.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
tepsi mérete: 30x40x5 cm
költség: 2200 Ft
elkészítettem: 2 alkalommal
|
|
|
|
0 komment
|
16 ember kedveli
|
zsoka08
2011.12.13 08:27
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
          
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sűrített tejet, lábosban kicsit, créme fraich-t, vaníliás cukrot, kekszeket egyesével, tepsibe tesszük, adag krém, adag keksz, utolsó adag, sütit lefedi, belemártogatjuk, elkészítettem, felmelegítjük, félretesszük, kakaóporral, elkeverjük, Beleöntjük, hozzávalók, alkalommal, megszórjuk, folyékony, kekszeket, éjszakára, Házmester, egyesével, cukrozott, sűrített, sűrített, kakaópor, vaníliás, vaníliás, óvatosan, lábosban, elázzon, fogynak, sorjába, vajas keksz, créme fraiche vagy tejföl, cukrozott sűrített, vaníliás cukor, kávé, darált, kakaópor,
|
|
|
|
|