Fogás: desszert, Alkalom: farsang, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A lisztet elmorzsolom a zsírral. Belekeverem a tojások sárgáját, a cukrot, a vaníliás cukrot, a sütőport és a citrom reszelt héját. Ezután annyi tejföllel összegyúrom, hogy rétestészta lágyságú tésztát kapjak. Egy éjszakára hűtőben pihentetem. Vékonyra kinyújtom és formákat szúrok ki belőle. Minden másodiknak, kiszúrom a közepét. A kiszúrt sütiket megkenem tojásfehérjével és durvára vágott dióval megszórom. Közepes lángon megsütöm (sütési hőfok: 180°C). A teli formákat megkenem lekvárral és összeragasztom a lyukas sütikkel.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon fincsik.
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
kicsidyya
2014.03.04 21:23
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
lisztet elmorzsolom, tojások sárgáját, vaníliás cukrot, citrom reszelt, éjszakára hűtőben, kiszúrt sütiket, teli formákat, lyukas sütikkel, tojásfehérjével, összeragasztom, tojásfehérje, elmorzsolom, rétestészta, Belekeverem, összegyúrom, rétesliszt, pihentetem, másodiknak, kinyújtom, éjszakára, megszórom, tejföllel, citromhéj, lekvárral, formákat, kiszúrom, formákat, sütikkel, sárgáját, Vékonyra, vaníliás, lágyságú, megsütöm, vaníliás, rétesliszt, zsír, cukor, tojás sárgája, citromhéj, csomag sütőpor, csomag vaníliás cukor, pohár tejföl, tojásfehérje,
|
|
|
|
|