Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Forró olajban dinszteljük meg az apróra vágott vöröshagymát, tegyük hozzá a zúzott fokhagyma felét, a kurkumát, a köményt, az apróra vágott gombát. Sózzuk, borsozzuk.
Pirítsuk addig, míg el nem fő a leve. Tegyük egy tálba, majd adjuk hozzá a leszűrt villával összetört konzervbabot. Keverjük össze, adjuk hozzá a friss vágott koriandert.
Ha úgy érzik, túl lágy lett, tegyenek bele lisztet.
Ha megvagyunk, formázzunk belőle pogácsákat, és olajjal megkenve süssük meg őket.
A tzatzikihez reszeljünk uborkát, majd rátesszük a lecsepegtetett joghurtot. Sózzuk, borsozzuk, zúzott fokhagymával összekeverjük és tálalhatjuk is.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kitűnő vegetáriánus étel, a görög konyhából merítve.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.28 14:13
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
apróra vágott, zúzott fokhagyma, leszűrt villával, friss vágott, tzatzikihez reszeljünk, lecsepegtetett joghurtot, görög konyhából, lecsepegtetett, összekeverjük, vöröshagymát, vegetáriánus, fokhagymával, konzervbabot, kígyóuborka, dinszteljük, tzatzikihez, tzatzikivel, Vörösbabból, tálalhatjuk, pogácsákat, reszeljünk, koriandert, formázzunk, megvagyunk, koriander, fokhagyma, összetört, borsozzuk, köménymag, fokhagyma, borsozzuk, rátesszük, joghurtot, gomba, vörös, hagyma, kígyóuborka, gerezd fokhagyma, joghurt, evőkanál olaj olíva, koriander, kurkuma, őrölt köménymag, bors törött, liszt,
|
|
|
|
|
Vadas
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|