Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Egy római tálat kivajazok vastagon.
A csirkét bedörzsölöm ételízesítővel, sóval, majd
a tál aljára rakok egy sor husit, erre paprika,
paradicsom, karfiol, majd meglocsolom a
tejfölben elkevert majonézes, mustáros,
ételízesítős, borsos egyveleggel, szórok rá egy
kevés sajtot, és a rétegezést folytatom. A
tetejére sajt kerüljön. A sütőben 180 fokon kb.
1,5 óra alatt készre sütöm, a végén lehet picit
megpirítani.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A család kedvence, mert előző nap el lehet
készíteni, másnap csak sütni, és mert nagyon
finom, főleg frissen vágott falusi csirkéből!
Köretnek vajas túrógaluskát tálalok, esetleg
krumplipürét.
|
|
|
|
0 komment
|
15 ember kedveli
|
fordgtr
2013.02.05 12:43
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tetejére szoktam, római tálat, csirkét bedörzsölöm, rétegezést folytatom, végén lehet, család kedvence, ételízesítővel, ételízesítős, túrógaluskát, krumplipürét, egyveleggel, ételízesítő, meglocsolom, megpirítani, bedörzsölöm, rétegezést, paradicsom, paradicsom, csirkéből, tejfölben, készíteni, kivajazok, majonézes, előfőzött, folytatom, csirkehús, elkevert, evőkanál, mustáros, tetejére, kerüljön, vastagon, paradicsom, tejföl, reszelt sajt, evőkanál majonéz, evőkanál mustár, ételízesítő, bors,
|
|
|
|
|