Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A felkockázott szalonna zsírját kisütjük. Megpirítjuk benne a szintén kockákra vágott májat (csirkeaprólék), a felaprózott gombát és a petrezselymet. Eközben a borsót megfőzzük.
A két keményre főtt tojást megpucolunk, majd ezeket is kockákra vágjuk. Fogunk egy tálat, és összekeverjük benne a párolt rizst, a borsót, a kemény és a nyers tojásokat valamint a gombás májat. Ezt betöltjük a csirke bőre alá, majd sütőben vagy grillen pirosra, ropogósra sütjük, és már kínálhatjuk is.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Köretnek, díszítésnek paradicsomot használhatunk, vagy bármi mást, hiszen körítés nélkül is jól néz ki.
|
|
|
|
1 komment
|
14 ember kedveli
|
isti53
2011.12.16 07:48
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
mildiko50 |
2012.01.11. 06:45 (#1) |
|
|
Feltétlen kipróbálom. |
| |
|
|
|
felkockázott szalonna, szintén kockákra, felaprózott gombát, borsót megfőzzük, párolt rizst, nyers tojásokat, gombás májat, csirke bőre, csirkeaprólék, összekeverjük, használhatunk, csirkeaprólék, petrezselymet, felkockázott, petrezselyem, paradicsomot, fűszervarázs, megpucolunk, keménytojás, ételízesítő, felaprózott, Megpirítjuk, díszítésnek, kínálhatjuk, ropogósra, megfőzzük, betöltjük, tojásokat, zöldborsó, Szárnyas, szalonna, kockákra, kockákra, szalonna, darab csirke egészben, füstölt szalonna, gomba, zöldborsó, darab keménytojás, csirkeaprólék, ízlés szerint petrezselyem, rizs, ízlés szerint őrölt bors, csepp zsír,
|
|
|
|
|